και οι 3 ισπανικες ομαδες περασαν στους 8!

Στην φάση των 16 του θεσμού του Champions League, το Ισπανικό ποδόσφαιρο θριάμβευσε, αφού από τις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό οι 3 θα είναι Ισπανικές!! Συγκεκριμένα, οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μάλαγα θα είναι παρούσες στους προημιτελικούς!!

Η Μπαρτσελόνα ισοπεδώνοντας με 4-0 την Μίλαν, κατάφερε να ανατρέψει (και με το παραπάνω) την ήττα με 2-0 του Μιλάνου και προκρίθηκε πανηγυρικά!!

Η Ρεάλ νίκησε μέσα στην Αγγλία την Manchester United με 1-2 και προκρίθηκε, εφόσον το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία είχε λήξει ισόπαλο.

Η Μάλαγα επικράτησε 2-0 της Πόρτο, ανατρέποντας έτσι το 1-0 του πρώτου αγώνα. ‘Ετσι, έγινε η τρίτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη φάση των “8”.

Μοναδική παραφωνία η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία αποκλείστηκε από την Γαλλική Παρί Σεν-Ζερμέν, χάνοντας μάλιστα με 1-2 μέσα στο Μεστάγια. Ο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είναι άλλωστε… γνωστός για τις αποτυχημένες του “σχέσεις” με την κορυφαία διασυλλογική οργάνωση.

Εμείς, το μόνο που μένει, είναι να ευχηθούμε το βαρύτιμο τρόπαιο να καταλήξει σε κάποια από τις Ισπανικές ομάδες. Μάλιστα, φέτος είναι τεράστια ευκαιρία μίας και… καμία Αγγλική ομάδα δεν κατόρθωσε να προκριθεί!!

Αναλυτικά οι «8» του Τσάμπιονς Λιγκ:
(η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή(15/3) 13:00)

Ρεάλ Μαδρίτης
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουβέντους
Παρί Σεν-Ζερμέν
Μπαρτσελόνα
Γαλατασαράϊ
Μπάγερν Μονάχου
Μάλαγα

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon