Βλεπει πια Roland Garros

Μετά την εντυπωσιακή γι’ αυτόν νίκη στον τελικό του Indian Wells, όπου ανέτρεψε τα προγνωστικά, κατακτώντας το τρόπαιο, ο Ράφαελ Ναδάλ αποφασίζει να μην επιβαρύνει άλλο το αριστερό του γόνατο και να προπονηθεί με φόντο τα χωμάτινα τουρνουά που έπονται του Miami Open.

Στοίχημα στο τένις είναι τώρα για το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης η κατάκτηση του όγδοου French Open στην καριέρα του, συνεχίζοντας, έτσι, το εκπληκτικό σερί που έχει δημιουργήσει στο συγκεκριμένο Grand Slam.

Η κυριαρχία του στο χώμα είναι δεδομένη και την έχει κερδίσει με την παρουσία του εντός των court. Προτιμά, εξάλλου, και ο ίδιος να αγωνίζεται στις μαλακές επιφάνειες, όπως αυτές του Roland Garros, καθώς η φύση του παιχνιδιού του είναι να τρέχει πολύ.

Σ’ ό,τι αφορά τον τίτλο του στο BNP Paribas Open, μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο ίδιος ο Ναδάλ τον περίμενε και, όπως είναι φυσικό, μετά το πέρας των δυο πετυχημένων του εβδομάδων, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

«Όταν έχεις μια τέτοια επιστροφή όπως έχω εγώ τώρα, θυμάσαι όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασες κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών που βρίσκεσαι εκτός. Ευτυχώς, όλα τελείωσαν τώρα και θυμάμαι αυτούς τους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ όλον αυτόν τον καιρό. Η στήριξη που έχω πάρει από τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μου τουρνουά είναι απίστευτη.

Χώμα… Είναι η επιφάνεια που λατρεύω να παίζω και έχω τόσο μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Κάθε χρονιά, όμως, είναι διαφορετική σεζόν. Κάθε χρονιά πρέπει να βελτιώνομαι. Κάθε χρόνο πρέπει να κάνω διαφορετικά πράγματα, αν θέλω να συνεχίσω να κερδίζω στο χώμα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να βάλω τα δυνατά μου για να είμαι καλύτερος χρόνο με το χρόνο», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon