Με Παναθηναϊκο η Μπαρτσελονα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 74-71 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην τελευταία αγωνιστική του Top-16 της Euroleague και, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (63-69), θα τον αντιμετωπίσει, σε αγώνες μπάσκετ που θα κριθούν στις τρεις νίκες.

Όπως και πριν από δύο χρόνια, έτσι και φέτος, οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν το «τριφύλλι» στον δρόμο για το Final 4. Τότε, είχαν αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, εντέλει, κατέκτησε και το τρόπαιο. Τώρα, έχουν τη δυνατότητα να γράψουν μία διαφορετική ιστορία. Θεωρητικά, είναι καλύτερη ομάδα, όμως κόντρα σ’ έναν έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Εξάλλου, οι καλαθοσφαιριστές του Τσάβι Πασκουάλ γνωρίζουν καλά πως όποιο κι αν είναι το στοίχημα μπάσκετ και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση παίζεται, εκτός από την bet365, μόνο στο παρκέ.

«Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να τον αντιμετωπίσουμε Είναι υψηλού επιπέδου ομάδα με αθλητικούς παίκτες, ενώ εμείς δεν θα έχουμε τον Πιτ Μάικλ και τον Τσάβι Ραμπασέδα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «μπλαουγκράνα».

Η σειρά των αγώνων θα εκκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη από τη Βαρκελώνη και άπαντες την περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon