Αλονσο για τιτλο

Σ’ ό,τι αφορά τη φόρμουλα 1 τα στοιχηματικά νέα της Ferrari περιλαμβάνουν τη σπουδαία, όπως είναι γνωστό, νίκη του Φερνάντο Αλόνσο στην Κίνα.

Ο Ισπανός ήταν εκπληκτικός στην ασιατική χώρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, αντικρίζοντας πρώτος την καρό σημαία, παρά το γεγονός ότι εκκινούσε από την 3η θέση. Ρέφαρε, έτσι, την ατυχία που είχε στο Grand Prix της Μαλαισίας, όπου συγκρούστηκε με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και εγκατέλειψε. Μετρά πλέον 43 βαθμούς και βρίσκεται στο μείον εννέα από τον πρωτοπόρο Γερμανό και στο μείον έξι από τον 2ο Κίμι Ράικονεν. Στοίχημα στη φόρμουλα 1 είναι φυσικά η διάρκεια και για να μπορέσει ο 31χρονος «πιλότος» να διεκδικήσει τον τίτλο πρέπει να παρουσιάσει ανάλογη ανταγωνιστικότητα και στην συνέχεια.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της «scuderia», Στέφανο Ντομενικάλι, είναι αισιόδοξος και πιστεύει στις ικανότητες του Φερνάντο Αλόνσο, βλέποντας ότι μπορεί να την οδηγήσει φέτος ακόμη και στο double (πρωτάθλημα οδηγών/πρωτάθλημα κατασκευαστών), μιλώντας για τις προϋποθέσεις επιτυχίας.

«Φέτος, πρέπει να πάρουμε όσους βαθμούς είχαμε πάρει και πέρυσι στο πρώτο μισό της σεζόν και να τους αυξήσουμε στο δεύτερο μισό. Για μας είναι, επίσης, σημαντικό να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες, ώστε να είμαστε όσο πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της εκκίνησης γίνεται», ήταν τα λόγια του.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός του Μπαχρέιν που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Απριλίου.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon