Αισιοδοξουν ενοψει classico

Το Λονδίνο φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί το σπουδαίο ραντεβού του μπάσκετ, ήτοι το Final 4 της Euroleague. ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών που προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Στην Ισπανία βεβαίως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πολύ αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από λίγες ημέρες και για την ACB στη Μαρδίτη, με τους «μερέγχες» να επικρατούν με 78-65. Πρόκειται για μία ήττα που οι «μπλαουγκράνα» σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει. Θα προσπαθήσουν λοιπόν να πάρουν το… αίμα τους πίσω, πετυχαίνοντας ένα ροζ φύλλο κατά των αιωνίων αντιπάλων τους σε μία διοργάνωση που έχει ασφαλώς πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα. Σε αντίθεση με τη «βασίλισσα», η Μπάρτσα έδωσε περισσότερους αγώνες στα play-off της Euroleague, αφού απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με 3-2, ενώ η αντίπαλός της είχε εύκολο έργο με το 3-0 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έτσι, ένα μειονέκτημα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα είναι ίσως και η επιπρόσθετη κόπωση.

«Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε και στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, αλλά είμαστε πεποισμένοι ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.  Δεν μας ενδιαφέρει αν η Ρεάλ είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι, γιατί αυτό δεν παίζει ρόλο στους αγώνες. Ήμασταν και στην Κωνσταντινούπολη πέρυσι και χάσαμε από τον Ολυμπιακό.

Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος από τη φόρμα που έχω αυτή τη στιγμή. Όλοι βελτιωθήκαμε μέσα στη σεζόν και είναι σίγουρος ότι κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο», ήταν τα λόγια του καλαθοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Περισσότερα νέα για την κατάσταση όλων των ομάδων λίγες στιγμές πριν από το Final 4 της Euroleague μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ: http://www.bet365.gr/news/el/betting/basketball

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon