Προελαυνει ο “Ραφα”

Ο Ράφαελ Ναδάλ απουσίαζε από τα court για οχτώ ολόκληρους μήνες, ωστόσο η επάνοδός του είναι εντυπωσιακή και πειστικότατη.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο ήταν πολύ σοβαρό, 27χρονος τενίστας δηλώνει βροντερό παρών στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλον τενίστα, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, στο Australian Open. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, έφτασε σε οχτώ τελικούς, κατακτώντας έξι τρόπαια. Τελευταίο ήταν αυτό του Rome Masters, όπου επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο χώμα.

Στη μάχη για το Νο1 της σεζόν, ο Ναδάλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας αποκτήσει και διαφορά 700 βαθμών από τον Ρότζερ Φέντερερ. Στη γενική κατάταξη της ATP, τώρα, έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ανεβαίνει και η λογική λέει πως σύντομα θα περάσει τον συμπατριώτη του Νταβίντ Φερέρ και θα βρεθεί στο Νο4. Το μεγάλο στοίχημα που έχει να κερδίσει τώρα είναι ένας ακόμη τίτλος Roland Garros. Είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξει και εντός αγωνιστικών χώρων. Θα τα καταφέρει;

Περισσότερα νέα για το τένις μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.bet365.gr/news/el/betting/tennis

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon