Ναι σε Davis Cup και China Open

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει επιστρέψει στα court εδώ και τέσσερις περίπου μήνες και δείχνει πιο δυνατός απ’ ό,τι ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο. Στοίχημα στο τένις είναι γι’ αυτόν να αγωνιστεί σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το Νο1 της ATP.

Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε εννέα διοργανώσει εφέτος και έχει φτάσει σε ισάριθμους τελικούς, έχοντας κατακτήσει τους επτά. Μάλιστα, το ένα τρόπαιο που κατέκτησε ήταν αυτό του French Open. Απέσυρε, όμως, τη συμμετοχή του από το Χάλε για να δώσει τη δυνατότητα στα πόδια του να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμα ενόψει του Wimbledon. Αντίθετα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα αγωνιστεί στο China Open, ενώ θα βοηθήσει και στην προσπάθεια που κάνει η χώρα του στο Davis Cup. Επρόκειτο για δύο διοργανώσεις, τις οποίες στερήθηκες πέρυσι εξαιτίας της τενοντίτιδάς του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στο Πεκίνο. Έχω πολύ καλή άποψη για το Diamond Court. Εύχομαι να τα καταφέρω να αγωνιστώ εκεί φέτος και θέλω πολύ να δω τους θαυμαστές μου στην Κίνα», τονίζει ο ίδιος.

Βρες στην bet365 περισσότερο αθλητικό στοίχημα: http://www.bet365.gr/NEWS/el/betting

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon